Valmennukset

Tarjoan Personal Trainer palveluita useamman vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Minulle tärkeintä on Sinun hyvinvointisi eli SINÄ. Kyllä, haluan auttaa kaikkia, jotka kamppailevat itsensä ja oman hyvinvointinsa kanssa. Haluan näyttää, että pystyt mihin vain. Aina usko itseen ei vain ole riittävää, vaan siihen tarvitaan lisäksi muita työkaluja ja oikeanlaista apua sekä tukea. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä SINUN kanssasi. Mottoni onkin "Sinä olet tärkein" ja "Anna tämän olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä".

Erityisen lähellä sydäntäni on lihaskuntoharjoittelu ja sen tärkeys. Kun lihaksisto on vahva ja kunnossa, vältytään monenmoiselta haaverilta ja tapaturmalta. Tuki- ja liikuntaelinvaivat voivat vähentyä tai jopa poistua kun lihaksisto on kunnossa.

Valmentajana ja Personal Trainerina olen iloinen, hymyilevä ja ystävällinen. Ohjaan sinua jämäkällä otteella kuitenkin sinua kuunnellen. Otan huomioon yksilölliset seikat ja teen kaikki ohjeet ja ohjelmat yksilöllisesti juuri sinun omien tavoitteidesi pohjalta. Teen ohjelmasta ja valmennuksesta sellaisen, että saamme yhdessä tuloksia aikaan. Ja kyllä, YHDESSÄ, kaikki tehdään yhteistyössä. Valmentaminen on parityöskentelyä, jossa minulla on tahtipuikot käsissäni, valmennettavan tehtävä on noudattaa tahtia parhaansa mukaan ja tarvittaessa rytmiä korjataan valmennettavan tarpeita huomioiden.

Minulla on tarjolla useampia eri vaihtoehtoisia valmennuksia ja suosittelen valmennuksia vähintään 3kk ajalle. Mitä pidempi valmennusjakso on, sitä varmemmin tavoitteita saadaan saavutettua. Pidempi valmennusjakso auttaa tekemään uusista asioista arjen rutiineita, jotka jäävät elämään vielä valmennuksen päätyttyäkin. Valmennan asiakkaita pääosin Valkeakoskella, mutta myös etävalmennukset ovat olleet suosittuja.

Tutustu sivustollani, alapuolella, eri palveluihin. Valitse itsellesi sopivin ja ota yhteyttä! Tarvittaessa voimme muokata myös näköisesi valmennuksen. Henkilökohtainen liikuntasuunnitelma/ harjoitusohjelma tai ruokavalio suunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan taustatietojen, tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti.  

Olen täällä sinua varten!

Easy -Valmennus

Easy -Valmennus, tässä sinulle kaikki helposti! Yksilöllisesti laadittu liikuntasuunnitelma, sekä 3 treenitapaamista, ruokavaliosuunnitelma joka suunnitellaan esimerkiksi painonpudotusta ja kiinteytymistä tukemaan. Tämä on valmennuksistani ehdottomasti kysytyin ja pidetyin. Valmennuksen aikana saat tarkkoja ohjeita kuinka tulisi syödä ja liikkua. Ruokailuissa sinä kuitenkin itse päätät minkä ruoka-aineen kulloinkin valitset ateriallesi.  Puhdas ruokavalio yhdistettynä lihaskuntopainoitteiseen harjoitteluun takaa, että rasva tirisee. Paino ei välttämättä muutu paljoakaan, mutta rasvaa on tällä valmennuksella poltettu vyötäröltä keskimäärin 6-10cm. Kyseessä ei siis ole kitudieetti, niitä en edes tarjoile! Annan sinulle eväitä pysyvään painonhallintaan ja autan aukaisemaan ovia uuteen terveellisempään elämään.

 Ja HUOM! kaikki tehdään yksilöllisesti juuri sinulle!

Easy -Valmennus 

3kk/3 x 60min tapaaminen/ 370e

Alkukartoitus

Ruokapäiväkirja (3vrk) (tuomaan tietoa ruokailutottumuksistasi)

Yksilöllisesti suunniteltu liikuntasuunnitelma/ kuntosaliohjelma/ kotitreeni ohjeet

Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma tavoitteiden mukaisesti

Sisältää 3 x 60 min tapaamista (esim. kuntosaliharjoitus/ etä - / virtuaalitreeni tai muu ohjattu treeni)

Valmennuksen ajan käytössäsi on aina tarpeen mukaan Sähköposti-, WhatsApp-, Messenger-, SMS -viestittely.

3kk jälkeen voit jatkaa valmennusta seuraavasti:

Easy - Valmennus 1kk sis. 1 x 60min tapaaminen 110e/kk. 

Perfect - Valmennus

Perfect -Valmennus, tässä sinulle kaikki helposti ja vähän enemmän! Yksilöllisesti laadittu liikuntasuunnitelma, sekä ennalta määritelty määrä treenitapaamisia, ruokavaliosuunnitelma joka suunnitellaan esimerkiksi painonpudotusta ja kiinteytymistä tukemaan. Tämä valmennus on vastaavalla konseptilla suunniteltu kuten Easy-valmennus, mutta Perfect -Valmennuksessa saat useampia treenitapaamisia ja valmennus on huomattavasti intensiivisempää. Tämä on sinulle, kun haluat täydellistä seurantaa ja tukea. Valmennuksen aikana saat tarkkoja ohjeita kuinka tulisi syödä ja liikkua. Ruokailuissa sinä kuitenkin itse päätät minkä ruoka-aineen kulloinkin valitset ateriallesi. Puhdas ruokavalio yhdistettynä lihaskuntopainoitteiseen harjoitteluun takaa, että rasva tirisee. Mitä pidemmän valmennusjakson valitsemme, sitä todennäköisempää suuremmat muutokset ovat. Paino ei ole keskiössä valmennuksissani, mutta tietenkin seurannan alla ja jos tavoite on pudottaa painoa niin myös tehdään. Valmennuksella saadaan poltettua tehokkaasti rasvaa. Kyseessä ei ole kitudieetti, vaikka tavoitteesi olisi painonpudotus. En suosi nälkäkuureja tai niukoilla kaloreilla hoikistumista, niillä ei yleensä ole pitkäkantoisia positiivisia vaikituksia. Annan sinulle eväitä pysyvään painonhallintaan ja autan aukaisemaan ovia uuteen terveellisempään elämään.

Ja HUOM! Kaikki tehdään yksilöllisesti juuri sinulle! 

Perfect -valmennus alk. 1kk/ 250e 

Alkukartoitus

Ruokapäiväkirja (3vrk) (tuomaan tietoa ruokailutottumuksistasi)

Yksilöllisesti suunniteltu liikuntasuunnitelma/ kuntosaliohjelma/ kotitreeni ohjeet

Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma tavoitteiden mukaisesti

Sisältää 3 x 60 min tapaamista (esim. kuntosaliharjoitus / etä - / virtuaalitreeni tai muu ohjattu treeni)

Sähköposti-, WhatsApp-, Messenger-, SMS -viestittely valmennuksen ajan


Perfect -valmennus 3kk/ 6kk/ 12kk

Alkukartoitus

Ruokapäiväkirja (3vrk) (tuomaan tietoa ruokailutottumuksistasi)

Yksilöllisesti suunniteltu liikuntasuunnitelma/ kuntosaliohjelma/ kotitreeni ohjeet

Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma tavoitteiden mukaisesti

Sisältää sovitun määrän 60 min tapaamisia, tapaamiset jaetaan tasaisesti valmennusajalle (esim. kuntosaliharjoitus / etä - / virtuaalitreeni tai muu ohjattu treeni)

Sähköposti-, WhatsApp-, Messenger-, SMS -viestittely valmennuksen ajan

Tarvittavat ohjelma- ja ruokavaliopäivitykset

3kk Perfect -valmennus 9 x 60min tapaaminen, 690e

6kk Perfect -valmennus 15 x 60min tapaaminen, 1200e

12kk Perfect -valmennus 26 x 60min tapaaminen, 2200e

Better - Liikuntavalmennus

Better -liikuntavalmennuksessa sinulla on valittavissa erilaisia tapoja liikkua. Tarkoituksena on keskittyä liikkumiseen ja sen eri mahdollisuuksiin. Valmennus on erittäin hyvä sinulle jos koet että tarvitset ohjausta ja vinkkejä liikkumiseen ja sen eri tapoihin. Onko liikunta sinulle "outolintu" tai asia josta et pidä? Löydetään sinulle yhdessä mielekkäät tavat liikkua. Jos koet että ravitsemuksesi on jo kunnossa, mutta liikkumisestasi puuttuu ilo ja into tai et tiedä miten sinun tulisi liikkua, niin tämän valmennuksen liikuntapalvelut ovat sinulle. Tehdään sinulle omien toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta yksilöllinen harjoitusohjelma. Harjoitusohjelma voi koostua kuntosaliharjoittelusta, kotitreeneistä, ulkoliikunnasta tai vaikka kaikista. Yhdessä teemme suunnitelman joka sopii juuri sinulle.

Voit olla myös jo sinut liikunnan kanssa, mutta kaipaat lisää vinkkejä esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, kotitreenaamiseen tai lenkkipolulle. Lihaskuntoharjoittelu on minun "lempilapseni" ja opastan sinut mielelläni lihaskuntoharjoittelun saloihin joko kuntosalilla tai kotiharjoittelun avulla.

Valmennuksessa lähtökohtana olet sinä ja sinun tavoitteesi ja tarpeesi. Kaikki ohjeet suunnitellaan juuri yksilöllisesti sinulle, sinun vahvuutesi ja heikkoutesi huomioiden. Yhteisymmärryksessä luomme sinulle harjoitusohjelman, jonka avulla pystyt lisämään kuntoasi, lihaskuntoasi ja voimiasi. Hyvin suunnitellulla harjoitusohjelmalla saadaan myös kehosi toimintakykyä kohennettua.

Valmennuksessa huomioidaan nykytilanteesi ja ennen aloitusta kartoitetaan valmennuksen turvallisuutta ajatellen terveydelliset seikat. Harjoitusohjelma laaditaan mielellään pidemmälle aikavälille ja lähtökohtaisesti suosittelen 3kk valmennusjaksoa. Pidemmällä aikavälillä nähdään paremmin juuri sinun tarpeesi ja kehityksesi, tämän pohjalta ohjelmaa voidaan säädellä kehityksen mukaan ja saada aikaan nousujohteista harjoittelua. Valmennuksen vaihtoehtoihin on suunniteltu valmiiksi tietty määrä treenitapaamisia, mutta niitä saa valmennuksen edetessä sopia lisääkin. Toimiva harjoitusohjelma koostuu riittävästä levosta, harjoittelusta ja myös terveellisestä ravinnosta. 

Ota minuun reippaasti yhteyttä ja sovitaan treenitreffit.

Better - Liikuntavalmennus 230e (Kesto aina vähintään 2kk)

Alkukartoitus

Yksilöllisesti suunniteltu liikuntasuunnitelma/ kuntosaliohjelma/ kotitreeni ohjeet. 

Sisältää 2 x 60 min tapaamisen (esim. kuntosaliharjoitus / etä - / virtuaalitreeni tai muu ohjattu treeni)

Sähköposti-, WhatsApp-, Messenger-, SMS -viestittely valmennuksen ajan

Tarvittavat ohjelmapäivitykset valmennuksen ajan


2kk Better -Liikuntavalmennus, sis.2 x 60min tapaaminen 230e

2kk jälkeen jatkuva Better - Liikuntavalmennus, sis. 1 x 60min tapaaminen  90e/kk. 

Food Ruokavalio -Valmennus

Food Ruokavalio -Valmennus. Ensisijaisesti en suosittele pelkkää ruokavalio -valmennusta asiakkailleni, vaan lähtökohtaisesti suosittelen kokonaisvalmennuksia kuten Easy tai Perfect -Valmennukset. Jos kuitenkin päädymme yhdessä kanssasi valitsemaan pelkän ruokavaliovalmennuksen, niin tässä saat hyvät ohjeet joiden avulla pääset omiin tavoitteisiisi. Varsinaista diettiä eli kurjimuksessa käytävää laihdutuskuurimaista ruokavaliota et tule minulta saamaan. Sen sijaan saat ohjeet joilla pystyt varmasti jatkamaan kuukausia ja kuukausia eteenpäin aineenvaihduntasi siitä kärsimättä. Ruokavalio-ohjeeni pohjautuvat puhtaaseen ravintoon ja riittäviin ruokamääriin, jotta kehosi voisi toimia oikein. Tässäkin valmennuksessa mennään samoilla raameilla ravinnon suhteen kuin muissakin valmennuksissani eli yksilöllisesti kaikki huomioiden.

Food Ruokavalio - Valmennus 

(Kesto aina vähintään 2kk)

* Alkukartoitus 

* Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma (sis. ruokapäiväkirjan 3vrk (tuomaan tietoa ruokailutottumuksistasi) 230e/2kk

* Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma yli 2kk 90e/kk) 

Sähköposti-, WhatsApp-, Messenger-, SMS -viestittely valmennuksen ajan

Tarvittavat ruokavaliopäivitykset valmennuksen ajan

Muut Valmennukset

Kaipaatko saliharjoitteluusi apua ja tukea? Mietitkö onko tekniikkasi kunnossa? Haluatko Tsempparia treeniisi vai viedäänkö harjoituksesi äärirajoille? Täältä löydät yksittäisten ohjausten hinnat! Älä pelkää ottaa yhteyttä! 

Oletko kenties miettinyt voisiko kavereidesi kanssa lähteä yhteiselle ohjatulle treenille? Se onnistuu kyllä! Myös jos olet järjestämässä polttariseurueelle ohjelmaa, miltä kuulostaisi treenisetti salilla tai toiminnallisesti kehonpainolla treenaten ulkosalla? Kerro sinä? Minä tulen paikalle ja järjestän ikimuistoiset treenit.

Kaikki ohjaukset suunnitellaan toiveiden mukaisesti. Tavallisimmin kyseessä on kuntosaliharjoittelu tai kehonpainolla tehtävä toiminnallisempi treeni.

Paikka ja aika sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Tavallisimmin kuntosaliharjoittelu tapahtuu yhteistyösalillani Kerhisgymillä Valkeakoskella. Hinnat eivät sisällä mahdollisia kuntosalimaksuja.

Muut Valmennukset

* Yksittäinen Kuntosaliohjaus/muu treeni 65e/60min

* Kuntosaliohjelma (1- 2 jakoinen) ja ohjaus 110e/60min

* Kuntosaliohjelma (3- 5 jakoinen) ja ohjaus 160e/2 x 60min

* Henkilökohtainen lisäohjaus valmennuspaketeissa 50e/60min

* Ryhmät yli 8 henkeä 20e/hlö  

* Pienryhmävalmennukset, tulossa syksyllä!

Lisätietoja:

* Kaikki palvelut sisältävät Alv 24%.

* Mikään valmennuksista ei sisällä kuntosalimaksuja eikä muita paikkavuokria.

* Yhteistyökumppanini on KerhisGym ja lähtökohtaisesti kaikki kuntosaliharjoittelu tapahtuu siellä.

Tehdäänkö tästä SINUN loppuelämäsi ensimmäinen päivä?