Valmennukset

Tarjoan Personal Trainer/ Hyvinvointi -palveluita useamman vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Minulle tärkeintä on Sinun hyvinvointisi eli SINÄ. Kyllä, haluan auttaa erityisesti sinua nainen +35, jotka kamppailette itsenne ja oman hyvinvointinne kanssa. Haluan näyttää, että pystyt mihin vain. Aina usko itseen ei vain ole riittävää, vaan siihen tarvitaan lisäksi muita työkaluja ja oikeanlaista apua sekä tukea. Valmennukset toteutetaan yhteistyössä SINUN kanssasi. Mottoni onkin "Sinä olet tärkein" ja "Anna tämän olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä".

Erityisen lähellä sydäntäni on lihaskuntoharjoittelu ja sen tärkeys. Kun lihaksisto on vahva ja kunnossa, voidaan minimoida erilaisten haavereiden ja tapaturmien riskejä. Tuki- ja liikuntaelinvaivat voivat vähentyä tai jopa poistua kun lihaksisto on kunnossa. Vuoden 2023 alussa olen ottanut käyttööni asiakkaita palvelemaan FirstBeat Life:n, jonka avulla pääsen tarkastelemaan valmennettavan kokonaiskuvaa täysin uudelta kantilta ja huomattavasti syvällisemmin. Pääsemme pureutumaan valmennettavieni kanssa myös palautumiseen ja stressin vaikutuksiin. Viimeisimpinä olen opiskellut psyykkiseksi ravintovalmentajaksi, sekä opiskellut erilaisia mielenhallinnan työkaluja.

Valmentajana ja Personal Trainerina olen iloinen ja ystävällinen. Ohjaan sinua jämäkällä otteella kuitenkin sinua kuunnellen. Otan huomioon yksilölliset seikat ja teen kaikki ohjeet ja ohjelmat yksilöllisesti juuri sinun omien tavoitteidesi pohjalta. Teen ohjelmasta ja valmennuksesta sellaisen, että saamme yhdessä tuloksia aikaan. Ja kyllä, YHDESSÄ, kaikki tehdään yhteistyössä. Valmentaminen on parityöskentelyä, jossa minulla on tahtipuikot käsissäni, valmennettavana SINUN tehtäväsi on noudattaa tahtia parhaasi mukaan ja tarvittaessa rytmiä korjataan valmennettavan tarpeita huomioiden.

Minulla on tarjolla useampia eri vaihtoehtoisia valmennuksia ja suosittelen valmennuksia vähintään 6kk ajalle. Mitä pidempi valmennusjakso on, sitä varmemmin tavoitteita saadaan saavutettua. Pidempi valmennusjakso auttaa tekemään uusista asioista arjen rutiineita, jotka jäävät elämään vielä valmennuksen päätyttyäkin. Valmennan asiakkaita pääosin Valkeakoskella, mutta myös etävalmennukset ovat olleet suosittuja.

Tutustu sivustollani, alapuolella, eri palveluihin. Valitse itsellesi sopivin ja ota yhteyttä! Tarvittaessa voimme muokata myös näköisesi valmennuksen. Henkilökohtainen liikuntasuunnitelma/ harjoitusohjelma tai ruokavalio suunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan taustatietojen, tavoitteiden ja tarpeiden mukaisesti.  


Valmennuksissa käytössäni on upea Step2fit -työkalu, jonka kautta saat ohjeet helposti puhelimeesi ja näin ne kulkevat aina mukanasi. Step2fit -sovelluksen kautta kommunikointikin on helppoa.

Olen täällä sinua varten!

Easy -Valmennus

Easy -Valmennus, tässä sinulle kaikki helposti! Yksilöllisesti laadittu liikuntasuunnitelma, sekä 3 treenitapaamista, ruokavaliosuunnitelma joka suunnitellaan esimerkiksi painonpudotusta ja kiinteytymistä tukemaan. Tämä on valmennuksistani ehdottomasti kysytyin ja pidetyin. Valmennuksen aikana saat tarkkoja ohjeita kuinka tulisi syödä ja liikkua. Ruokailuissa sinä kuitenkin itse päätät minkä ruoka-aineen kulloinkin valitset ateriallesi.  Puhdas ruokavalio yhdistettynä lihaskuntopainoitteiseen harjoitteluun takaa, että rasva tirisee. Paino ei välttämättä muutu paljoakaan, mutta rasvaa on tällä valmennuksella poltettu vyötäröltä keskimäärin 6-10cm/3kk. Kyseessä ei siis ole kitudieetti, niitä en edes tarjoile! Annan sinulle eväitä pysyvään painonhallintaan ja autan aukaisemaan ovia uuteen terveellisempään elämään.

 Ja HUOM! kaikki tehdään yksilöllisesti juuri sinulle!

Easy -Valmennus 

3kk/3 x 60min tapaaminen/ 500e

Alkukartoitus

Ruokapäiväkirja (3vrk) (tuomaan tietoa ruokailutottumuksistasi)

Yksilöllisesti suunniteltu liikuntasuunnitelma/ kuntosaliohjelma/ kotitreeni ohjeet

Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma tavoitteiden mukaisesti

Sisältää 3 x 60 min tapaamista (esim. kuntosaliharjoitus/ etä - / virtuaalitreeni tai muu ohjattu treeni)

Valmennuksen ajan käytössäsi on Step2fit-valmennustyökalu, tarvittaessa muita viestintäkanavia.

3kk jälkeen voit jatkaa valmennusta seuraavasti:

Easy - Valmennus 1kk sis. 1 x 60min tapaaminen 145e/kk. 

Better - Liikuntavalmennus

Better -liikuntavalmennuksessa sinulla on valittavissa erilaisia tapoja liikkua. Tarkoituksena on keskittyä liikkumiseen ja sen eri mahdollisuuksiin. Valmennus on erittäin hyvä sinulle jos koet että tarvitset ohjausta ja vinkkejä liikkumiseen ja sen eri tapoihin. Onko liikunta sinulle "outolintu" tai asia josta et pidä? Löydetään sinulle yhdessä mielekkäät tavat liikkua. Jos koet että ravitsemuksesi on jo kunnossa, mutta liikkumisestasi puuttuu ilo ja into tai et tiedä miten sinun tulisi liikkua, niin tämän valmennuksen liikuntapalvelut ovat sinulle. Tehdään sinulle omien toiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta yksilöllinen harjoitusohjelma. Harjoitusohjelma voi koostua kuntosaliharjoittelusta, kotitreeneistä, ulkoliikunnasta tai vaikka kaikista. Yhdessä teemme suunnitelman joka sopii juuri sinulle.

Voit olla myös jo sinut liikunnan kanssa, mutta kaipaat lisää vinkkejä esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun, kotitreenaamiseen tai lenkkipolulle. Lihaskuntoharjoittelu on minun "lempilapseni" ja opastan sinut mielelläni lihaskuntoharjoittelun saloihin joko kuntosalilla tai kotiharjoittelun avulla.

Valmennuksessa lähtökohtana olet sinä ja sinun tavoitteesi ja tarpeesi. Kaikki ohjeet suunnitellaan juuri yksilöllisesti sinulle, sinun vahvuutesi ja heikkoutesi huomioiden. Yhteisymmärryksessä luomme sinulle harjoitusohjelman, jonka avulla pystyt lisämään kuntoasi, lihaskuntoasi ja voimiasi. Hyvin suunnitellulla harjoitusohjelmalla saadaan myös kehosi toimintakykyä kohennettua.

Valmennuksessa huomioidaan nykytilanteesi ja ennen aloitusta kartoitetaan valmennuksen turvallisuutta ajatellen terveydelliset seikat. Harjoitusohjelma laaditaan mielellään pidemmälle aikavälille ja lähtökohtaisesti suosittelen 3kk valmennusjaksoa. Pidemmällä aikavälillä nähdään paremmin juuri sinun tarpeesi ja kehityksesi, tämän pohjalta ohjelmaa voidaan säädellä kehityksen mukaan ja saada aikaan nousujohteista harjoittelua. Valmennuksen vaihtoehtoihin on suunniteltu valmiiksi tietty määrä treenitapaamisia, mutta niitä saa valmennuksen edetessä sopia lisääkin. Toimiva harjoitusohjelma koostuu riittävästä levosta, harjoittelusta ja myös terveellisestä ravinnosta. 

Ota minuun reippaasti yhteyttä ja sovitaan treenitreffit.

Better - Liikuntavalmennus 400e (Kesto aina vähintään 3kk)

Alkukartoitus

Yksilöllisesti suunniteltu liikuntasuunnitelma/ kuntosaliohjelma/ kotitreeni ohjeet. 

Sisältää 3 x 60 min tapaamisen (esim. kuntosaliharjoitus / etä - / virtuaalitreeni tai muu ohjattu treeni)

Valmennuksen ajan käytössäsi on Step2fit-valmennustyökalu, tarvittaessa muita viestintäkanavia.

Tarvittavat ohjelmapäivitykset valmennuksen ajan


3kk Better -Liikuntavalmennus, sis.3 x 60min tapaaminen 400e

3kk jälkeen jatkuva Better - Liikuntavalmennus, sis. 1 x 60min tapaaminen  125e/kk. 

Lempeyttä Ruokailuun -Valmennus

Lempeyttä Ruokailuun -Valmennus on psyykkinen ravintovalmennus. Tämä valmennus on sinulle, joka kamppailet ikuisen laihduttamisen ja ruokavaliotarkkailun kanssa. Tai jos et tiedä mikä on terveellinen ja hyvä tapa ruokailla. Yhdessä etsimme sinulle keinoja selättää huonoja ravintotottumuksia tai liian tiukkaa elämäntapaa. Erilaisten tehtävien kautta löydämme sinusta tärkeitä asioita, joilla voikin olla suurempi merkitys kuin olit ajatellutkaan. Huomaa, että en ole psykologi tai ravitsemusterapeutti (Psyykkinen ravintovalmentaja -koulutukseni olen saanut asiantuntija Jonna Heinoselta).  Jos havaitsen tarpeen edellä mainitsemilleni ammattilaisille, ohjaan sinua eteenpäin. Valmennus ei sovellu syömishäiriöisille kuten anorexia/bulimia.

Valmennuksen aikana annan myös konkreettisia vinkkejä millainen on terveellinen ruokavalio ja kuinka löytää jokaiseen päivään terveellisemmät tai lempeämmät ruokailutottumukset. Me emme ole täällä piiskaamassa itseämme vaan meidän tulisi elää sovussa, rauhassa ja harmoniassa itsemme kanssa. 

Haluatko olla itsesi ystävä, etkä tiedä miten? Minä autan! Tärkein asia kuitenkin on, että sinun tulee olla valmis ja halukas muutokselle, muutoin muutosta ei tapahdu tai en voi antaa sinulle apua. Sinun tulee olla valmis pysyvään muutokseen ja tie ei ole välttämättä ihan helppo. Yleensä olemme tekemisissä hyvin syvään juurtuneiden asioiden kanssa.

Tämä valmennus rakennetaan jokaiselle asiakkaalle täysin yksilöllisesti.

Lempeyttä Ruokailuun- Valmennus 

(koko valmennuksen kesto aina vähintään 6-12kk)

Aloitus intensiivi 3kk seuraavasti:

Kuukausi 1 ja 2 -> 230e/kk (sis. 2 x 45 min videopuhelu/kk)

Kuukausi 3 -> 150e/ kk (sis. 1 x 45 min videopuhelu/kk)

* Alkukartoitus 

* Yksilöllinen etenemissuunnitelma 

* Kuukausittaiset tehtävät

* 3kk intensiivijakson ajan pidämme yhteyttä whatsapp -välityksellä ja saat ajalle jatkuvan viestituen, olen läsnä sinua varten

* 3kk jälkeen 75e/45min ei sisällä jatkuvaan keskustelu/viestitukea. 


FirstBeat Life

Saatavilla yhteisöille ja yksilöille!

FirstBeat Life Hyvinvointisi tueksi

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu. Palvelu avaa erittäin tarkasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannettasi. Palvelua käytettäessä opit ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia, joka sopii juuri sinulle. Löydät tasapainoa kuormituksen ja levon välille.

Saat luotettavan mittalaitteen käyttöösi. Laite takaa erittäin tarkan sykevaihtelu- ja liikemittaukseen.

Firstbeat Life -sovellus antaa tietoa stressistä ja  palautumisesta, unesta ja liikunnasta sekä ohjaa sinua yksilöllisesti. Firstbeat Life yhdistää kehosi reaktiot päivän tapahtumiin, näin tiedät, mitä tehdä oman hyvinvointisi parantamiseksi. Opit hallitsemaan palautumista ja stressiä, sekä nukkumaan paremmin ja liikkumaan rasitustilaasi nähden oikein.

Valitessasi henkilökohtaisen valmennuksen, saat lisätukea ja motivaatiota arkeesi.

FirstBeat Life henkilökohtainen valmennus

Haluaisitko nähdä kehosi reaktiot reaaliajassa ja kyetä reagoimaan niihin nopeasti. Kaiken tämän lisäksi apunasi on valitsemasi ajankohdan ajan valmentaja, minä.

Reaaliaikaisen Firstbeat- laitteiston ja kuvaajan avulla näet kehosi palautumisen, fyysisen aktiivisuuden ja stressireaktiot jo mittauksen aikana. Näin voit reagoida liian vähäiseen palautumiseen ja liialliseen stressiin tai liikkumiseen vielä saman päivän aikana.

On kuitenkin hyvä huomata että tarkoituksena ei ole tarkkailla mittausdataa orjallisesti, vaan päivän kulkua tarkastellaan aika ajoin. Näin voidaan tehdä tarvittaessa pieniä korjausliikkeitä paremman stressinhallinnan, unen ja liikunnan hyötyjen saavuttamiseksi.

Syvällisemmän tuloksen ja analyysin saat Firstbeat Life-sovelluksessa mittauksen päätyttyä. Lisäksi minä annan syvempää näkökulmaa tuloksista ja pystymme yhdessä vaikuttamaan asioihin miten asiat jatkossa voisivat mennä.

Jos kyseessä on ensimmäinen mittaus, kestää mittaus vähintään kolme vuorokautta. Näin laitteiston algoritmi oppii tuntemaan ja analysoimaan kehosi reaktioita mahdollisimman luotettavasti ja tarkasti. Esimmäisen mittausjakson alussa tehdään 30min kuntotesti, joka suoritetaan joko juoksumatolla vauhdikkaasti kävellen tai tasaisessa maastossa. Valmennuksen aikana mittauksia voidaan toistaa haluamasi määrä. Ensimmäisen mittauksen jälkeiset mittaukset voivat olla kestoltaan 1–5 vuorokautta tarpeesi mukaan.


Kysy valmennuksista lisää.


FirstBeat Life -kuntotesti ja mittaus 3vrk

Haluatko nähdä kuinka kehosi reagoi reaaliajassa ja mikä kuntotasosi oikeasti on?

Lähde kanssani 3vrk pituiselle tutkimusmatkalle kehosi reaktioihin. 3vrk mittausjakso  aloitetaan 30min kuntotestillä joka suoritetaan joko juoksumatolla vauhdikkaasti kävellen tai tasaisessa maastossa.

Muut Valmennukset

Kaipaatko saliharjoitteluusi apua ja tukea? Mietitkö onko tekniikkasi kunnossa? Haluatko Tsempparia treeniisi vai viedäänkö harjoituksesi äärirajoille? Täältä löydät yksittäisten ohjausten hinnat! Älä pelkää ottaa yhteyttä! 

Oletko kenties miettinyt voisiko kavereidesi kanssa lähteä yhteiselle ohjatulle treenille? Se onnistuu kyllä! Myös jos olet järjestämässä polttariseurueelle ohjelmaa, miltä kuulostaisi treenisetti salilla tai toiminnallisesti kehonpainolla treenaten ulkosalla? Kerro sinä? Minä tulen paikalle ja järjestän ikimuistoiset treenit.

Kaikki ohjaukset suunnitellaan toiveiden mukaisesti. Tavallisimmin kyseessä on kuntosaliharjoittelu tai kehonpainolla tehtävä toiminnallisempi treeni.

Paikka ja aika sovitaan aina tapauskohtaisesti, lähtökohtaisesti valmennan Valkeakoskella.

Tavallisimmin kuntosaliharjoittelu tapahtuu yhteistyösalillani Kerhisgymillä Valkeakoskella. Hinnat eivät sisällä mahdollisia kuntosalimaksuja.

Muut Valmennukset

* Yksittäinen Kuntosaliohjaus/muu treeni 60e/60min

* Kuntosaliohjelma (1- 2 jakoinen) ja ohjaus 110e/60min

* Kuntosaliohjelma (3- 5 jakoinen) ja ohjaus 160e/2 x 60min

* Henkilökohtainen lisäohjaus valmennuspaketeissa             50e/60min

* Pienryhmä-/ ryhmävalmennukset, kysy lisää!

Lisätietoja:

* Kaikki palvelut sisältävät Alv 24%.

* Mikään valmennuksista ei sisällä kuntosalimaksuja eikä muita paikkavuokria.

* Yhteistyökumppanini on KerhisGym ja lähtökohtaisesti kaikki kuntosaliharjoittelu tapahtuu siellä.

* Valmennuksen tukena käytössäni on Step2fit- valmennustyökalu, jonka kautta saat kaikki ohjeet käyttöösi.

* Kuumakivihieronnat Valkeakoskella hoitohuoneellani: Kirjaskatu 3-5, 37600 Valkeakoski.

Tehdäänkö tästä SINUN loppuelämäsi ensimmäinen päivä?